Mad

Vi har i Børnehuset ansat køkkendame til at lave maden hos os. At få stimuleret sanserne via dufte og synsindtryk af madlavningen, mener vi er en del af det gode måltid. 

 

Vores køkkendame bruger overvejende økologiske råvarer. Ligesom vi selv dyrker nogle af varerne på vores legeplads.

 

Formiddag 

Vuggestuebørnene får serveret frugt

 

Middag

Vuggestuebørnene får varm mad tre gange ugentligt. Den ene dag er maden vegetarisk, den anden med kød og den tredje med fisk. To af ugens dage får de rugbrød med pålæg. Pålægget er ligeledes økologisk og en del af det, er hjemmelavet som fx fignepålæg eller fiskefrikadeller. 

Eftermiddag

Vuggestuebørnene får hjemmebagte boller eller andet godt og mælk at drikke

Nye børn eller helt små børn tilpasses mad og spisetidspunkter det enkelte barn

Læs mere herom under "opstart i vuggestuen"